Nederlands | English
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
  

Onze merken

Hieronder vindt u onze eigen merken kaas. Uiteraard kunnen wij vele andere soorten leveren.Vraag het ons via e-mail of telefoon. Onze medewerkers zijn u graag van dienst.

Holland Superieur

Holland Superieur is kwaliteitskaas uit Noord-Holland. Deze ambachtelijk gerijpte kaas is uitermate geschikt voor de speciaalzaak die zich wil onderscheiden met een uniek stukje zuivel. De zacht, romige kaas is in alle leeftijden te verkrijgen. Een bijzondere vermelding verdient de Holland Superieur Speciaal. Dit is een overjarige kaas met een overheerlijke, pikante smaak. Holland Superieur is kaas verkrijgbaar in helen, halven en kwarten.

Klasse Kaas

Klasse Kaas is het merk dat breed ondersteund wordt door de reguliere detailhandel. Een kwaliteitsproduct waar vakmanschap uit te proeven is. Het assortiment bestaat uit een serie hele kaas vers van het mes en langhoudbare kaas voorverpakt in kilostukken, pondstukken en gesneden kaas.

Wapenkaas

Wapenkaas is de voortreffelijke kaas uit Varsseveld die bekend staat om de specifieke, volle smaak. Het assortiment Wapenkaas omvat alleen hele kaas vers van het mes.

Goudblok

Speciaal voor de horeca, grootverbruik en institutionele markt is er een hotelblok met een geliefde, specifieke smaak: Het Goudblok. Deze met zorg geselecteerde kaas is uitermate geschikt om te versnijden voor de desbetreffende doelgroepen. Het Goudblok staat bekend om de zachte, volle en zuivere smaak. Deze kaas kan niet als een gewoon hotelblok aangemerkt worden, vandaar het predikaat Goudblok.

Online bestellen

Bestel nu uw order via het automatische

Lees verder...


Nieuws & Beurzen

Jaarlijks staan wij op diverse beurzen door heel Nederland, waar wij u natuurlijk hopen te...

Lees verder...


Vacatures

Kijk snel voor eventueel openstaande vacatures.
Ben je geïnteresseerd? Dan zie wij graag...

Lees verder...