Nederlands | English
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
  

Voorbewerking

De Graaff Kaas verwerkt bijna alleen maar natuur gerijpte Hollandse kaas. Bij meer dan 90% van de te verpakken producten mag geen korst meer om de kaas zitten. De korst die wij zo zorgvuldig tijdens de veredeling aangebracht hebben, moet op de voorbewerkingafdeling weer verwijderd worden. Gelukkig gebeurt dit niet meer geheel handmatig.

In onderstaande stappen geven we u een idee van hoe het voorbewerken bij ons in zijn werk gaat. Elke stap bevat tevens een afbeelding waarop de werkzaamheden ook te zien zijn. U kunt een grotere versie van de afbeelding zien als u door op de afbeelding te klikken.

Stap 1

De kaas wordt in de ontkorster gepositioneerd.

Stap 2

Over transportrollen wordt de kaas door de machine gevoerd en ontkorst.

Stap 3

De zijkanten van de kaas worden ontkorst.

Stap 4

Nacontrole is en blijft een handmatige procedure om de hoge kwaliteit te waarborgen.

Kaasopslag

Om wekelijks kaas te kunnen verwerken, beschikt De Graaff Kaas over een behoorlijke kaasvoorraad.

In onderstaande stappen geven we u een idee van hoe de kaasopslag bij ons in zijn werk gaat. Elke stap bevat tevens een afbeelding waarop de werkzaamheden ook te zien zijn. U kunt een grotere versie van de afbeelding zien als u op de afbeelding klikt.

Kaasopslag
Voorbewerking
Verpakken
Warehousing
Distributie
Online bestellen

Bestel nu uw order via het automatische

Lees verder...


Nieuws & Beurzen

Jaarlijks staan wij op diverse beurzen door heel Nederland, waar wij u natuurlijk hopen te...

Lees verder...


Vacatures

Kijk snel voor eventueel openstaande vacatures.
Ben je geïnteresseerd? Dan zie wij graag...

Lees verder...